Lūk no kā barojas vēža šūnas! Tu nebūsi domājis, ka šie gandrīz ikdienā lietotie produkti var būt tikai kaitīgi tavai veselībai!
Iespējams, tev pēc šī raksta izlasīšanas gribēsies kaut ko pamainīt savā ēdienkartē. Nesenie pētījumi ir atklājuši, ka šie ēdieni ir tieši saistīti ar vēža attīstīšanos un citām hroniskām kaitēm.
Mikroviļņu krāsnī pagatavots popkorns
Ne-bioloģiski augļi
Parastie augļi tiek apsmidzināti ar dažādiem pesticīdiem un ķimikālijām, kuras noteikti nenāk tavam ķermenim par labu! Tiesa, augļu patēriņam jābūt ļoti lielam, lai tas atstātu jūtamu ietekmi. Uztura speciālisti iesaka vienmēr censties maksimāli lietot vietējos augļus, jo tie ir daudz mazāk apstrādāti ar ķimikālijām. Savukārt importa augļus ir ieteicams ĻOTI, ĻOTI rūpīgi nomazgāt, pirms to lietot patēriņā!
Lasi arī: Sirdslēkme sievietēm izpaužas atšķirīgi: 5 dīvaini un negaidīti simptomi, kurus nedrīkst ignorēt
Bundžās konservēti ēdieni
Saimniecībā audzēti laši
Šis noteikti ir pārsteidzošākais punkts – kurš gan var iedomāties, ka kaut kas tik dabīgs kā zivs, var būt kaitīga! Vairāk par mākslīgi audzētā laša kaitīgumu vari uzzināt šajā materiālā. Franču žurnālists veicis plašu pētījumu tieši par Norvēģijas lasi. SPIED ŠEIT, LAI LASĪTU!
Avots: trendingpost.net